Aan tafel wordt een menu geserveerd door u samengesteld, per groep wordt er slechts één menu geserveerd. Indien u toch wenst dat uw gasten kunnen kiezen zijn twee keuzes per gang mogelijk, indien hiermee rekening gehouden wordt met de tafelindeling en mits een supplement op de menuprijs van 15%.
Deze keuzes en de aantallen dienen op voorhand te worden doorgegeven.
De samengestelde menu’s zijn steeds inclusief borden en bestek. Gedurende de timing van het eten is de bediening inbegrepen.
Voorgerechten:
Slaatje met scampi, Gandaham, zongedroogde tomaatjes en honingdressing
Slaatje met lauwwarme geitenkaas omwikkeld met spek, stroop en jonagold
Gerookte heilbot met roomkaasdip
Macarons van eendenlever en gelei
Garnalencocktail old fashion way
Carpaccio van ossenhaas, zalm of tonijn
Carpaccio van Coeur de boeuf
Soepen:
Tomatensoep met basilicum en mozzarella
Aspergesoep met zure room en grijze garnalen (seizoen)
Bisque van scampi met grijze garnalen
Thaise pompoensoep, kokosmelk en scampi
Zalmsoep met prei en dille
Gele paprikasoep met tomatenpesto
Tussengerechten:
Duo van scampi en Sint Jacobsvruchten met een witte wijnsaus
Scampi van de chef of scampi diabolique
Lauwwarme asperges met gerookte zalm en hollandaise (seizoen)
Gegratineerde Bouillabaisse van vis
Gebakken ganzenlever met appeltjes en stroop
Ravioli met truffel en champignons, truffelolie en parmesankrullen
Sorbets:
Limoensorbet, munt, violet en cava
Sorbet van meloen, bosvruchten, cava
Hoofdgerechten:
Lamskroontje, zoete aardappel, geroosterde wortelen
Eendenborst, aardappelgratin, roze peper, geroosterde groenten
Kabeljauw met kruidenkorst, pancetta en lente ui met pomme duchesse van broccoli
Kort gebakken zalm, risotto, champignons, truffelolie, witte wijnsaus
Desserten:
Dessert speciale (bosvruchten, pudding en meringue)
Tiramisu met speculaas
Aardbeien drie maal anders (seizoen)
Verse fruitsalade met vanille-ijs
Ravioli met chocolademousse, praliné en popcorn
Moeulleux au chocolade
Koffie met versnaperingen:
Na het diner kan u opteren voor koffie met versnaperingen, er wordt uw gasten een heerlijk kopje koffie of thee aangeboden begeleid door huisbereide petitfours, koekjes en pralines.
Voor elke gelegenheid kunnen we steeds een huisbereide gepersonaliseerde taart aanbieden. Prijzen hiervoor op aanvraag.
Ook eigen menu suggesties zijn steeds mogelijk
Onze Prijzen:
Drie-gangen menu | € 35,00 |
Suppl. soep | + € 5,50 |
Suppl. tussengerecht | + € 14,00 |
Suppl. sorbet | + € 5,00 |
Suppl. Koffie/versn | + € 5,00 |
Suppl. dessertbuffet | Op aanvraag |
Suppl. kaas | Op aanvraag |
Onze dessertbuffetten vindt u terug onder de rubriek desserts