Candybar:
Buffetje met verschillende soorten snoep, chocolade en koekjes. Wij voorzien hier kleine doosjes zodat uw gasten zich naar wens kunnen bedienen
Dessertbuffet “petits verres”:
Buffetje met verschillende desserts (vier soorten) in individuele porties (drie per persoon) in aangepast glaswerk en porselein. U kan kiezen uit chocolademousse (wit of donker), tiramisu met speculaas, crème brûlée (vanille of met witte chocolade), dessert speciale (bosvruchten, pudding en meringue), bavarois van champagne, verse fruitsalade (natuur of met munt), aardbeien met limoncello en mascarpone (seizoen), aardbeien Romanof (seizoen), duo van kokos- en aardbeimousse, duo van aardbei- en kiwimousse, fruitbavarois, panna cotta met witte chocolade en coulis van framboos en gin-koffie mousse met kletskoppen
Dessertbuffet “Deluxe”:
Bij het dessertbuffet “Royal” wordt het dessertbuffet zowel in kommen als in porties, in aangepast glaswerk, geserveerd met o.a. tiramisu, witte- en bruine chocolademousse, vers fruit, verschillende soorten bavarois.
Het dessertbuffet wordt verder aangevuld met luxe minitaartjes en een chocoladefontein met fruit.
Dessertbuffet “A Point”:
Bij het dessertbuffet “à point” wordt het dessertbuffet zowel in kommen als in porties, in aangepast glaswerk, geserveerd met o.a. tiramisu, witte- en bruine chocolademousse, vers fruit, verschillende soorten bavarois.
Het dessertbuffet wordt verder aangevuld met luxe mini-taartjes en een chocoladefontein met fruit. Ook bieden wij u 1 warme dessertbereiding aan. (vb. verse pannenkoekjes à la Suzette, warme apfelstrüdel of appelcrumble met vanille-ijs,…).
Optioneel:
- Gepersonaliseerde taart à € 4,00 p.p. (als aanvulling van het dessertbuffet)
- Koffie en thee met melk en suiker à € 3,00 p.p. (als aanvulling van het dessertbuffet)
- Chocoladefontein met fruit en marshmallows à € 2,50 p.p. (als aanvulling van het dessertbuffet)
- Flensjes met chocolade saus of Suzette à € 4,00 p.p. (als aanvulling van het dessertbuffet)
- Apfelstrüdel of crumble à € 4,00 p.p. (als aanvulling van het dessertbuffet)
Onze Prijzen:
Candybar | € 8,50 |
Petits verres | € 10,00 |
Deluxe | € 12,00 |
A point | € 15,00 |
Dessertbuffetten:
Wij kunnen steeds een assortiment voor u samenstellen. Dit wordt uiteraard op uw wensen afgestemd waarna wij dan een prijs op maat maken. Hieronder volgt een lijst met het assortiment.
Petits verres:
U kan kiezen uit chocolademousse, tiramisu met speculaas, crème brûlée (vanille of met witte chocolade), dessert speciale (bosvruchten, pudding en meringue), bavarois van champagne, verse fruitsalade (natuur of met munt), aardbeien met limoncello en mascarpone (seizoen), aardbeien Romanof (seizoen), duo van kokos- en aardbeimousse, duo van aardbei- en kiwimousse, panna cotta met witte chocolade en coulis van framboos, gin-koffie mousse met kletskoppen.
Pannenkoeken:
In buffetvorm voorzien wij 2 pannenkoeken per persoon met verschillende toebehoren zodat uw gasten zichzelf naar wens kunnen bedienen.
Als toebehoren voorzien wij witte, lichtbruine en donkerbruine suiker, siroop, confituur en chocoladesaus.
Eventueel kunnen wij ook zorgen voor appelsiensaus of vanille-ijs.
Gateau:
Huisgemaakte taart met slagroom en vers fruit. Als vulling gebruiken wij bosvruchten en een puddingmousseline.
Ook kan er een taart worden voorzien met crème au beurre en chocolade of speculoos.
Gepersonaliseerde cupcakes:
Kleine cupcakes met suikerpasta en fleurige decoratie. De kleuren en de decoratie kunnen in samenspraak gebeuren.
Gepersonaliseerde gateau:
Gateau helemaal afgestemd op uw wens.
Spekken op stokjes:
Trendy spekken met witte of donkere chocolade en snoepjes op stokken, gepresenteerd op plankjes.
Mini taartjes:
Assortiment aan mini taartjes. Deze zijn gevuld met puddingmousseline en afgewerkt met vers fruit, chocolademousse, slagroom en nootjes, …
Patisserie:
Keuze uit verse huisbereide javanais, miserable, bokkenpootjes, wafels, verse madeleines,
Chocoladefontein:
Chocoladefontein met kommetjes los fruit, marshmallows en lange vingers. De gasten kunnen met prikkertjes zelf kleine spiesjes maken en dippen in de fontein.
Warme aanvulling:
Apfelstrudel of appeltaart. Dit wordt dan aangevuld met vanille-ijs en Anglaisesaus.
Koude aanvulling:
Op vraag kunnen wij steeds zorgen voor een ijstaart of een ijslammetje.
Ook kan er een ijsbuffet voorzien worden met verschillende soorten ijscrème, hoorntjes, snoepjes, koekjes,…